Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

6-3-2015 | 
Wij verzoeken iedereen die zijn lidmaatschap wil beƫindigen dit schriftelijk te doen voor 15 april 2015. In verband met de indelingen en selecties voor volgend seizoen willen wij dit op tijd weten. Bij te late afmelding is alsnog contributie verschuldigd. Let op : vanaf 1
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

6-3-2015 | 
Donderdagavond 5 maart is in de raadsvergadering van de Gemeente de Ronde Venen een belangrijk besluit genomen met betrekking tot het eigendom en het beheer van de buitensportaccommodaties in de gemeente. Tot nu toe bestonden er grote verschillen in de wijze waarop de diverse sportaccommodaties en daarmee de sportverenigingen behandeld werden
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-3-2015 | 
Komende zaterdag is er nog een laatste gelegenheid om de geleende zaalhockeyspullen in te leveren! Dit is in het clubhuis.

Nieuwsafbeelding

4-3-2015 | 
Baal jij dat in de meivakantie het hockey even stil ligt? Dat hoeft niet! Want in de meivakantie organiseert Sportways verschillende kampen en een superskills middag op HV Abcoude. Hieronder kun je de details lezen over de verschillende mogelijkheden.
 
SportWays Kids dagkamp op HV Abcoude
Lees meer >>


Bijlage: Sportways flyers combined.jpg

Nieuwsafbeelding

6-3-2015 | 
H.V. Abcoude nodigt je uit voor een waanzinnig E-toernooi!
 
 
Na de grote successen van voorgaande jaren organiseert hockey vereniging Abcoude op zaterdag 4 april dit jaar alweer voor de tiende keer HET E-toernooi voor 6-tallen!!
 
 
Lees meer >>