Zoek
Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

30-8-2015 | 
Graag willen wij de Arbitragecommissie clubscheidsrechters en aanvoerders seniorenteams uitnodigen voor een briefing op donderdag 3 september 2015 om 20.00 uur in ons clubhuis. In deze briefing zullen wij, de nieuwe arbitrage commissie, onszelf voorstellen en jullie de nieuwe spelregels uitleggen.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

27-8-2015 | 
Een avond die in het teken staat van het leiden en coachen van het 3-/6- en 8-talhockey. Hoe zorg je als spelleider dat de wedstrijd leuk, veilig en leerzaam is? En hoe geef je als coach aanwijzingen? Heeft het zin om langs de lijn te staan en aanwijzingen te roepen? Het veld is groter geworden, hoe maak je daar gebruik van? Zo maar wat vragen
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

26-8-2015 | 
Beste HV Abcoude-hockeyers, Mijn naam is Sterre Deetman en wellicht hebben jullie mijn naam al eens eerder op de site voorbij zien komen. Ik heb namelijk altijd bij HV Abcoude gehockeyd en speel sinds drie jaar bij de Amsterdamsche Hockey & Bandy Club. Toen ik 17 jaar was debuteerde ik in het eerste dames team van Amsterdam en sinds
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

12-8-2015 | 
Uitnodiging: Vriendenborrel 9 september 2015.
 
Graag nodigen we u uit voor een mooie middag én avond die speciaal georganiseerd wordt voor de vrienden en partners van Hockey Vereniging Abcoude.
 
Lees meer >>


Bijlage: Uitnodiging Hockey sponsor borrel.jpg

Nieuwsafbeelding

19-6-2015 | 
Goed te weten voor de competitie van jeugd en senioren komend seizoen: Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.
 
 
1. Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ("bitjeā€) te dragen gedurende de wedstrijd.
 
 
Lees meer >>