Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

31-10-2014 | 
Vanaf 1 november wordt de wedstrijdtafeldienst vervangen door de wedstrijddienst.
Sinds het wedstrijdschema op het tv-scherm staat en het DWF is ingevoerd,  wordt de wedstrijdtafeldienst vaak als overbodig ervaren.

Waarom dan een wedstrijddienst?

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

30-10-2014 | 
Afgelopen zaterdag 25 oktober was de eerste ABN AMRO Talentendag op HC Rotterdam. Onze hoofdsponsor ABN AMRO organiseerde op deze dag een tweetal programma’s waarop de 60 door ABN AMRO gesponsorde clubs konden aanhaken. Elke club mocht talenten aanleveren voor de dag; 3 jongens en 3 meisjes die spelen in de D,C of B. Het werd een prachtige dag
Lees meer >>


Bijlage: Fotoverslag ABN AMRO Talentendag.pdf

Nieuwsafbeelding

29-10-2014 | 
Beste HVA’ers,
 
De herfstvakantie is voorbij en de wintertijd is ingegaan. Komend weekend komen alle jeugdteams (een aantal is afgelopen weekend al begonnen) weer in actie in hun nieuw ingedeelde competities. Het is zeer verheugend dat een groot aantal elftallen in een hogere poule terecht is gekomen en dus meer en betere
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

30-10-2014 | 
Op dinsdag 28 en woensdag 29 oktober waren ruim 60 leden (jeugdspelers en ouders) uitgenodigd om het examen clubscheidsrechter te doen.
Ongeveer 40 van hen zijn ook gekomen. Dat is goed nieuws. Nog beter nieuws is dat alle kandidaten ruim zijn geslaagd!
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

29-10-2014 | 
Wij zijn een sportvereniging en wij vinden dat roken daar niet bij past, zeker niet op de zaterdag als er veel jonge kinderen en jeugd op onze accommodatie rondloopt.
 
Lees meer >>