Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

29-9-2014 | 
Goed nieuws over de bar: nadat de enquête die van de zomer is gehouden goede aanknopingspunten gaf voor verbeteringen van de bar, zijn nu de eerste aanpassingen een feit:
1) Met dank aan sponsor Mocca d'Or is een 3e koffiemachine aangeschaft zodat klanten sneller bediend kunnen worden. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

29-9-2014 | 
Let op voor je agenda: het hockeyseizoen is nog maar net begonnen, maar onderstaande data maken het de moeite waard om nu al naar het einde ervan te kijken.
Er worden hockeycompetitiewedstrijden gespeeld op:
• Zaterdag 25 april (maandag 27 april is Koningsdag en begin meivakantie VO)
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

16-9-2014 | 
Zondag 5 oktober is de eerste en een van de weinige dagen dat bijna alle senioren/veteranenteams thuis spelen en daar maken we natuurlijk een feestje van! Alle leden, ouders, vrijwilligers en andere belangstellenden zijn van harte welkom op het "Saté Dansant". Dus ken je personen die (nog) niet hockeyen maar waarvan je denkt dat die
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-9-2014 | 
Misschien hebben jullie het al gezien en anders vind je het misschien leuk om naar aanleiding van dit bericht even te gaan kijken: "het welkomstdoek" aan de buitenmuur onder het afdak is vervangen door een nieuw doek waarop de teamfoto's van de jeugdteams van seizoen 2014/2015 te bewonderen zijn!

Nieuwsafbeelding

24-9-2014 | 
Met het begin van het nieuwe seizoen starten we ook met een nieuwe rubriek: 'Op de middenstip'. Elke maand lees je in deze rubriek een interview met iemand die een rol speelt binnen onze club. Wie als eerste geïnterviewd ging worden, was snel beslist: onze eigen voorzitter Jeroen van Meerten. Marie-Thérèse Nelemans van de
Lees meer >>


Bijlage: Interview Jeroen Van Meerten 0914(1).pdf