Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

24-10-2014 | 
Nog een paar weken en dan gaat het zaalhockeyseizoen weer beginnen. Hieronder volgt wat algemene informatie, uitgebreidere informatie volgt nog door de zaalhockeyteammanagers.
De volgende informatieavonden worden gegeven in het clubhuis:
- maandag 3 november: infoavond teammanagers, aanvang 20:30u
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-10-2014 | 
Wat een bikkels, de meiden van de MB1! Na een superwarme zaterdag was het afgelopen dinsdag ineens winter in Abcoude: een hagelbui deed het veld wit kleuren. Dit kon de MB1 niet deren, zij trainden gewoon door, toppers!

Nieuwsafbeelding

23-10-2014 | 
ABN AMRO heeft in zijn sponsorships als doel om mensen met talent en ambitie verder te helpen. Om deze doelstelling voor komend jaar nog meer kracht bij te zetten organiseert ABN AMRO op 25 oktober op Hockeyclub Rotterdam de 1 e ABN AMRO Talentendag voor alle ABN AMRO clubs.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

15-10-2014 | 
Er zijn weer shirts binnen bij JaWa Sport! Jongens 128 is helaas alweer uitverkocht - dat ging heel snel -, maar een nieuwe bestelling is alweer geplaatst en ook deze shirts zijn hopelijk spoedig weer voorradig. En de nieuwe uitshirts zijn binnen! Op de website van JaWa Sport kun je het shirt al bewonderen. Klik hier om naar de JaWa
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-10-2014 | 
We zijn alweer vijf Funkey-weken goed bezig op de zondagochtend. Het enthousiasme spat er nu al vanaf! Zowel de kinderen zijn enthousiast, als de C-meiden die de begeleiding verzorgen.

Lees meer >>