Zoek
Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

14-10-2016 | 
Beste jongens en meiden van HVA!
 
Het seizoen is alweer een tijdje bezig en jullie zijn weer volop aan het trainen en wedstrijden aan het spelen. Na het succes van vorig jaar wil ik graag nog voor de winterstop met een aantal van jullie aan de slag!
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

10-10-2016 | 
We zijn blij met de nieuwe tenues, maar de oude shirtjes, rokjes en broeken waren ook nog prima. Om te voorkomen dat die allemaal in de kledingcontainer belanden, willen we ze graag verzamelen en een goede tweede bestemming geven.  Dat zou een hockeyclub in India, een weeshuis in Ghana of een....? kunnen zijn. Bewaar ze dus nog even.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

6-10-2016 | 
Zaterdag 22 oktober organiseert Heren I een dag lang een trainingsclinic voor onze C & D jeugd. De clinic begint om 10:00 uur en duurt tot 16:30 uur. Gedurende de dag worden er mini-clinics gegeven met leuke oefeningen zoals slidings, slepen, trucjes en nog veel! Daarnaast spelen we ook een groot spel. Aan het eind spelen we een toernooitje
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

6-10-2016 | 
Op zaterdag 29 oktober organiseren we een speciale Coach-de-coach workshop o.l.v. de coach van Heren I, Tijmen Vierhout. Tijmen is zeer goed theoretisch onderlegd en heeft veel ervaring met coaching van diverse teams, zowel top-senioren als top- en breedte junioren. Hij heeft onder andere gewerkt met teams bij Pinoké, RoodWit, Athena en
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

5-10-2016 | 
Beste HVA’ers,


We zijn al weer lekker onderweg met het seizoen en wat opvalt is dat de kleur groen bij de jeugd overheerst. U zult denken wat heeft groen te maken met HV Abcoude behalve dat (kunst)gras groen is en dat je in een wedstrijd de groene kaart kunt krijgen? Ik zal het hieronder uiteenzetten.
Lees meer >>