Zoek
Inloggen
Agenda
  
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Nieuwsafbeelding

25-5-2016 | 
Zondag 5 juni spelen veel senioren-veteranen-teams voor de laatste keer dit seizoen thuis. Een mooie gelegenheid voor een saté dansant. Komt allen genieten van leuke wedstrijden, veel gezelligheid, een drankje en een verrukkelijk sateetje!  
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-5-2016 | 
2 juli is Let's Roll, de traditionele opstartdag voor het nieuwe seizoen.
 
Voor wie nog niet bekend is met Let's Roll: Deze dag maken de nieuwe jeugd competitieteams kennis met elkaar op het veld en worden in het clubhuis afspraken gemaakt over de taken en rollen rondom de teams en de vereniging. Ook worden de teamfoto's
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-5-2016 | 
Beste leden, ouders van leden,   Graag nodigen wij u uit voor de ALV op 23 juni a.s. Deze zal in het teken staan van bestuurswijzigingen en de begroting en plannen voor het nieuwe seizoen. Meer informatie, zoals agenda en bijbehorende stukken volgen nog. De vergadering begint om 20:30 en is in het clubhuis.    
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

24-5-2016 | 
Tijdens het familietoernooi is een portemonnee gevonden. De rechtmatige eigenaar kan zich melden bij Marlies van Ham (marliesvanham@live.nl).   Verder nog bij de gevonden voorwerpen: twee winterjassen, joggingbroeken, trainingsjasjes en meer. Ook hiervoor kan je bij Marlies terecht.  
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

18-5-2016 | 
Beste HVA-ers, Het is vakantie geweest en toch is er veel gebeurd de afgelopen weken. De competitie ligt gewoon een maand stil of toch weer niet. Het is niet bij te houden, die vakantiespreiding. En wonderen zijn de wereld nog niet uit, streekgenoot Qui Vive gaat volgend jaar Hoofdklasse spelen, een ongelofelijke prestatie. Je vraagt je
Lees meer >>