Zoek
Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

23-4-2015 | 
Beste HVA’ers,
Het mooie van deze tijd is dat waar je ook bent je op de hoogte kunt blijven van het reilen en zeilen van de HVA. Ik ben op dit moment in China en hier is de HVA inmiddels ook bekend. Er werd met belangstelling geluisterd hoe wij in Nederland een sport beleven in verenigingverband. In Beijing is het lastig (onmogelijk) een
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-4-2015 | 
De meivakanties lopen dit jaar helaas niet synchroon: komende week (vanaf 27 april) hebben de middelbare scholen in Amsterdam twee weken vakantie. Voor de basisscholen in Abcoude geldt 4 t/m 15 mei. Omdat veel van onze jeugdtrainers op de middelbare school zitten, gelden de volgende afspraken met betrekking tot de trainingen de komende weken:
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

23-4-2015 | 
Hans Oostindie gaat per aankomend seizoen de rol vervullen van Technisch Manager DEF. Dit is een rol die er op dit moment niet is bij HV Abcoude.
Hans wordt verantwoordelijk voor het uitvoeren van het Jeugd Opleidingsplan. Hij zal zich richten op de kwaliteit van de trainingen van alle DEF jeugd.
 

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

20-4-2015 | 
Tijdens de meivakantie staat heel Abcoude op zijn kop! Er staan namelijk 3 leuke dagen vol hockey op het programma! SportWays organiseert van  4 tot en met 6 mei  een geweldig hockeykamp op onze club. Van 9.00 uur tot 17.00 uur draait het om hockeyen, spelen en vooral om heel veel lol hebben.
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-4-2015 | 
Beste HVA-ers,
Hierbij nodigen wij u uit voor een BLV op 30 april met als onderwerp: de velden. De BLV zal aanvangen om 20:30u in ons clubhuis.

 
Lees meer >>