Inloggen
Agenda
  

Nieuwsafbeelding

19-12-2014 | 
Afgelopen zondag hadden we ons tweede zaalhockeyweekend, dit keer in Amsterdam-West.  Nadat we vorig weekend goed gespeeld hadden en het zaalhockey-gevoel weer te pakken kregen, hadden we er dit weekend ook weer veel zin in: zaalhockey is lekker snel, gezellig en dynamisch!
 
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-12-2014 | 
Afgelopen zaterdag deden 12 keepers van onze club mee aan een speciaal voor hen georganiseerde keepersclinic in de zaal, georganiseerd door de Drijver Goalie Academy. Het was een leuke en gevarieerde groep deelnemers, bestaande uit jongens en meisjes vanaf de D categorie t/m H1!
 
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-12-2014 | 
De HV Abcoude hecht veel waarde aan Respect en Sportiviteit en wij sluiten ons dan ook aan bij onderstaand bericht van de KNHB. Wij steunen het initiatief om Shake Hands ook in de zaal door te voeren. Zorg dat de teams erop voorbereid zijn zodat dit niet ten koste hoeft te gaan van de kostbare tijd in de zaal.
 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

8-12-2014 | 
Tijdens de ALV van 27 november j.l. heeft het bestuur de leden ge├»nformeerd over de richtlijnen met betrekking tot declaraties. Deze richtlijnen zijn te vinden na inloggen onder het kopje  "Club-Documenten-Statuten/Reglementen/Protocollen". Het declaratieformulier waarmee declaraties bij de penningmeester ( penningmeester@hvabcoude.nl )
Lees meer >>


Bijlage: declaratie formulier HVA v1.xls

Nieuwsafbeelding

3-12-2014 | 
Beste leden,
Op 10 januari is om 16:00u de HV Abcoude Nieuwjaarsreceptie. Alle sponsors, (oud) leden en ouders van jeugdleden zijn van harte welkom in het clubhuis om het glas te heffen op het nieuwe jaar, waarin we hopelijk weer mogen genieten van sportieve wedstrijden, mooie successen en leuke activiteiten!
Lees meer >>