Sponsor worden

De Hockeyvereniging Abcoude biedt verschillende interessante sponsorpakketten. Hier kunt u de sponsorbrochure downloaden met daarin de verschillende samenwerkingsmogelijkheden. Daarnaast heeft u via het SponsorPortaal, ons online platform, toegang tot onze leden en uw doelgroep via de site van de Hockeyvereniging Abcoude.

Sponsoring is dus meer dan hart voor de vereniging. Met de lokale zichtbaarheid langs de velden, de zijlijn en online haalt u veel meer rendement uit uw investering.

Naast de pakketten die wij ontwikkeld hebben staan wij natuurlijk open voor eigen creatieve sponsorideeën. Heeft u interesse of wilt u met ons in gesprek komen over sponsoring, stuur dan een mail naar [email protected].