Doe mee in juni en kijk of hockey bij je past!

Nieuws afbeelding 3 juni 2020

Denk je erover om te gaan hockeyen, of om je kind op te geven voor hockey?

Doe dan in juni 3x gratis mee met een training om te kijken of hockey bij je past.

De club regelt (indien nodig) voor jou een hockeybitje en een leenstick.

Stuur je naam, leeftijd en hockeyervaring per mail naar [email protected] en Ilse neemt contact met je op. Wij laten je weten bij welke training je het beste kan aansluiten en nemen dan meteen de corona-maatregelen met je door.

Zie hieronder de tijden voor de trainingen in de laatste 3 weken van juni:

5 jaar oud: Funkey | zondag 9.30 - 10.30 | Sportieve kleding aan | Trainer heet Ward

6, 7, 8 jaar oud: F & E training | woensdag 15.00 - 16.00 | Sportieve kleding & bitje & scheenbeschermers aan (laatste 2 kan je lenen van de club als je het ruim van te voren laat weten) | trainer heet Hans

9 jaar en ouder: Training en tijden in overleg | Sportieve kleding & bitje & scheenbeschermers aan (laatste 2 kan je lenen van de club als je het ruim van te voren laat weten) | trainer heet Leo

Als je meer wilt weten over lid worden bij HV Abcoude kijk dan op de website. Hier lees je alles over lid worden en wat er van je verwacht wordt. Ook staan er dingen als contributies en wat je nodig hebt voor tenue.

Wij kijken uit naar je komst! Onze club heeft geen wachtlijst. Je bent van harte welkom.