headerfoto headerfoto
 
Technische Commissie

Spelersselectie JA1 en JB1 traint mee met Heren 1

22 november 2010

In overleg tussen bestuur en trainers is besloten een aantal spelers van Jongens A1 en Jongens B1 met Heren 1 mee te laten trainen op de donderdagavond. De andere trainingen blijven ongewijzigd.

 

Achtergrond achter dit besluit is dat we willen bereiken dat er clubbreed meer verbinding komt tussen de teams. Dit levert onder andere minder problemen op bij het jaarlijkse doorschuiven van spelers naar nieuwe teams, en zorgt ervoor dat de training beter aansluit bij kwaliteit, niveau en inzet van de individuele spelers. Spelers worden daarmee op hun eigen niveau uitgedaagd.

 

Wie geselecteerd zijn wordt via de coordinator en trainers meegedeeld. Deze selectie is voorlopig en zal wisselen; geselecteerd wordt door de eigen trainer/coach, dit op basis van tecnhniek, inzicht, kracht en vooral inzet binnen het eigen team.
 
Het betreft hier nadrukkelijk alleen de donderdagavond training. De dinsdagtraining blijft ongewijzigd een teamtraining. Op de donderdagavond trainen de geselecteerde spelers in principe mee tot 22.00 uur; heren 1 traint door tot 22.30 uur. De geselecteerde spelers van JA1 en JB1 worden a.s. donderdag 25 november voor de eerste training verwacht.

 

De donderdagtrainingen voor de overige spelers uit deze teams blijven op oorspronkelijk tijd, maar JA1 en JB1 zullen ingedeeld worden op hetzelfde veld. Trainers zullen afzonderlijk deze teams trainen, maar ook zullen de trainers gezamenlijk doelgroepen binnen de teams (b.v. verdedigers) apart   gericht training geven.

 

Zoals boven beschreven starten we als proef met JB1, JA1 en Heren 1; later zal bekeken worden of dit ook verder uitgerold zal worden over de andere teams.Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849