Informatie aller jongste jeugdhockeyseizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding 11 juli 2021 Beste ouders/verzorgers kinderen Funkey, F-training (vanaf nu de ‘Benjamins’) en F-tallen (volgend seizoen),

We hopen dat jullie, ondanks het ongewone seizoen, het allemaal naar je zin hebben gehad bij de trainingen op HVA. Het hockeyseizoen is afgelopen, hierbij alvast wat informatie over volgend jaar.

Funkey
Ben je voor 1 oktober 2021 nog 5 jaar oud, dan doe je volgend jaar gezellig weer mee bij de Funkey-trainingen op zondag van 9.30 – 10.30 uur.

We hebben twee ouders, Stefanie Hamers en Wouter Jurgens, bereid gevonden om deze Funkey-trainingen te coördineren. Zij worden tijdens de training geholpen door jeugdtrainers. We gaan ervan uit dat er weer een hoop ouders bereid zijn om elke week even te helpen met de opbouw van het veld en het opruimen achteraf. Op zondag 29 augustus is de eerste Funkeytraining, dan is er voor de ouders tegelijkertijd een informatiebijeenkomst.

Door het jaar heen, stromen er steeds meer kinderen in bij de Funkey groep. Mocht jullie zoon of dochter een vriendje of vriendinnetje hebben die keer mee wil doen, dan is die altijd welkom. Laat dit even weten aan Stefanie. Mocht je vragen hebben over Funkey, de club of iets anders, dan kan je het hele seizoen terecht bij de categorieleider: Stefanie Hamers via mail: [email protected].

Benjamins
Ben je voor 1 oktober 2021 6 jaar oud, dan doe je volgend jaar mee met de Benjamins. Deze groep jongens en meisjes trainen samen 1x per week een uur op woensdagmiddag en spelen nog geen wedstrijden.

Ze hebben volgend seizoen wel een stick, bitje en scheenbeschermers nodig bij de training. De eerste training zal plaatsvinden op 1 september. De trainingen worden gegeven door trainer Hans Oostindie, met behulp van jeugdtrainers. Het trainingsrooster staat hier op de website. Op zaterdag 28 augustus is de Lets Roll, dit is een informatiebijeenkomst voor alle ouders en de aftrap van het seizoen. Mocht je vragen hebben over de Benjamins, de club of iets anders, dan kan je het hele seizoen terecht bij de categorieleider: Maarten Dekker via mail: [email protected].

F-tallen
Ben je voor 1 oktober 2021 al 7 jaar oud, dan ben je automatisch in een F-tal team ingedeeld. Dit is een team met ongeveer 6 spelers, jongens en meisjes apart. Dit team traint samen met alle andere F-teams 1x per week een uur op woensdag en spelen op zaterdag wedstrijden uit en thuis.

Ze hebben hiervoor een HV Abcoude tenue nodig. Dit kan gekocht worden bij Intersport op het Gelderlandplein. De eerste training zal plaatsvinden op 1 september. De trainingen worden gegeven door trainer Hans Oostindie, met behulp van jeugdtrainers. Het trainingsrooster staat hier op de website. Op zaterdag 28 augustus is de Lets Roll. Lets Roll is de aftrap van het seizoen waar teams en ouders geïnformeerd worden en de team en clubtaken worden verdeeld. Tijdens de Lets Roll kunnen kinderen ook een bitje opmaat laten maken. Mocht je vragen hebben over de F-tallen, de club of iets anders, dan kan je het hele seizoen terecht bij de categorieleider: Freek Zoetelief via mail: [email protected].

3x proeftrainen neem een vriendje of vriendinnetje mee!
Graag willen we alle ouders vragen om mee te helpen met het werven van nieuwe kinderen voor onze club. Niets is leuker dan met veel vriendjes en vriendinnetjes in verschillende elftallen te kunnen spelen, maar dan moeten die elftallen wel goed gevuld worden. Dus maak allen reclame voor de club en neem vriendjes en vriendinnetjes mee. Iedereen mag gratis meetrainen. Graag van tevoren even melden aan de categorieleider, dan zorgen we voor een goed ontvangst.

Inschrijven
We gaan ervan uit dat iedereen ingeschreven is en contributie betaald heeft afgelopen seizoen. Als dit niet zo is stuur dan even een berichtje naar Eric; [email protected]. Inschrijven kan via de website. Daar is ook veel informatie te vinden over de club. De betaling van de contributie verloopt in 2 delen via automatische incasso. Als je vervolgens niet voor 1 mei opzegt via [email protected] word je automatisch ingedeeld voor het volgende seizoen (dan ga je naar de volgende categorie) en ben je de bijbehorende contributie verschuldigd.

Communicatie
Als je bent ingeschreven bij de club ontvang je informatie via een nieuwsbrief, de WhatsApp-groep, de website of de HVA LISA app. De HVA LISA app, is echt nodig als je in een F-tal team gaat spelen, want hierin geef je ook aan of je bij een training of wedstrijd bent en ontvang je alle informatie. Binnenkort zullen de WhatsApp-groepen (Funkey en Benjamins) worden aangepast. De F-tallen hebben dan geen gezamenlijke WhatsApp-groep meer, maar krijgen een WhatsApp-groep per team, aangemaakt door de teammanager.

Fijne zomer!
Sportieve groet