headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Olympische kwalificatiewedstrijden Oranje Heren: 26 en 27 oktober

Evenementen

20 september | De kaartverkoop voor de olympische kwalificatiewedstrijden van de Oranje Heren tegen Pakistan is gestart via  hockey.nl/tickets . De wedstrijden worden op 26 en 27 oktober gespeeld in het Wagener Stadion in Amsterdam. Beide duels beginnen om 16.00 uur. De winnaar over twee wedstrijden bemachtigt een ticket voor de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.  Kaarten voor beide wedstrijden
Lees verder

Nieuws afbeelding

SAVE THE DATE: veteranenfeest 29 November

Evenementen

20 september | SAVE THE DATE, want op vrijdag 29 november organiseert Dames B een hockeyfeest op de club voor alle veteranen. Thema: FOREVER YOUNG. Meer info volgt.
Lees verder

Nieuws afbeelding

We zijn begonnen!

Sportiviteit en respect

13 september | Het seizoen is van start gegaan, de eerste oefen- en competitiewedstrijden zijn gespeeld en we hopen dat jullie allemaal lekker aan het hockeyen zijn. De komende tijd kunnen we op en langs het veld nog genieten van fijn nazomerweer.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht van Leo Westenberg - Technisch Manager HV Abcoude

Technische Commissie

12 september | Beste Leden van HV Abcoude, Op de Let’s Roll heb ik al gezien wat een energie en activiteit er leeft op HV Abcoude. Na 1,5 week met trainingen bezig te zijn, zie ik ook het enthousiasme van de spelers. Ik wil mijzelf even kort voorstellen en toelichten waar ik -samen met iedereen- de focus op wil leggen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht van de trainersstaf: Train de Trainer 1 Kick-Off

Trainingen

9 september | Tijdens de feestweek zijn alle trainers bij elkaar gekomen voor de ‘Train de Trainer’ Kick-off van het seizoen 2019-2020! Met alle trainers samen hebben we basisafspraken gemaakt over training geven, het opvoeden van spelers en de menselijkheid van het trainersvak. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

FUN avonden jeugd

Evenementen

26 augustus | Dit jaar willen we op de club 5 FUN-avonden organiseren voor de jeugd (per categorie: F, E, D, C, B/A). Hiervoor hebben we in oktober en november een aantal avonden het clubhuis gereserveerd. Check hier welke avonden. Het idee is dat het avonden (einde middagen) alleen voor de kids zijn, zonder ouders (natuurlijk zijn er wel hulpouders en organisatoren aanwezig). Denk bijvoorbeeld aan een
Lees verder

Nieuws afbeelding

Blauwe Kaart

Sportiviteit en respect

13 september | Bij HVA hebben we sportiviteit en respect hoog in het vaandel dus na het succes van vorig seizoen hopen we ook dit jaar weer op veel enthousiasme voor de Blauwe Kaart: een compliment aan de tegenstander. Ze zijn er weer, dus speel je als D-, E- of F-team thuis, pak er eentje in het clubhuis en vul samen met het team de kaart in voor je tegenstander! En stuur dan vooral de foto naar
Lees verder

Nieuws afbeelding

Clubhuis open op woensdagen

Barcommissie

4 september | Clubhuis open op woensdagmiddag! Op verzoek van velen is vanaf deze week het clubhuis voortaan op woensdag vanaf 15:00 uur open. Neem je computer mee, want we hebben goede WIFI of kom gewoon gezellig een kop koffie of thee* halen. Melanie staat voor jullie klaar. Veel plezier!
Lees verder

Nieuws afbeelding

F-jes en Funkey’ers, neem een vriendje mee!

Trainingen

26 augustus | Wist je dat je komend seizoen altijd een vriendje of vriendinnetje mee mag nemen naar de training? Hij of zij mag 2x (gratis) proberen of hockey iets voor hem of haar is. Een bitje kan je op de club krijgen en scheenbeschermers en een stick kan je daar lenen. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Keepersmaterialen: verantwoordelijkheid team

Materiaalcommissie

25 augustus | Bericht van de materialencommissie.
Het nieuwe seizoen is van start gegaan en sinds vorige week maken jullie weer gebruik van de door de club beschikbaar gestelde keepers- en trainingsmaterialen. Graag willen wij jullie op het volgende attenderen:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sportways hockeykamp deze herfstvakantie

Evenementen

4 september | Deze herfst organiseert SportWays van 21-23 oktober, weer een hockeykamp bij ons op de club! Alle hockeyfans van 5 tot en met 13 jaar oud zijn van harte welkom. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Oefenwedstrijden start seizoen

Technische Commissie

26 augustus | Op zaterdag 31 augustus start het seizoen met een oefenwedstrijd. Als het goed is heeft iedereen deze informatie inmiddels gekregen via de teammanagers en de LISA app. Heb je hier vragen over, dan kan de teammanager contact opnemen met de categorieleider. Alle categorieleiders en hun mailadressen  kun je hier vinden op de website .

Lees verder

Nieuws afbeelding

Spelregels veldhockey: regelwijzigingen & Scheidsrechterscafé

Technische Commissie

26 augustus | Met ingang van het seizoen 2019-2020 is de speeltijd van alle 11-tal wedstrijden 4 x 17,5 minuut (speelduur totaal 70 minuten per wedstrijd). Tussen kwart 1 en 2 en tussen kwart 3 en 4 bedraagt de rust 2 minuten. De rust tussen kwart 2 en 3 bedraagt 5 minuten. 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Wedstrijden 2019-2020

Technische Commissie

26 augustus | Alle wedstrijden staan in de LISA app. Heb je vragen over wedstrijden dan kan de teammanager contact opnemen met de wedstrijdsecretaris. Wie jouw wedstrijdsecretaris is  kun je hier vinden op de website .

Lees verder

Nieuws afbeelding

Start trainingen

Technische Commissie

25 augustus | De D, C, B, en A-lijnteams beginnen met trainen in de feestweek. De andere teams in de week na de feestweek. Tenzij anders afgesproken met je trainer. Wil je nog een keer nakijken wanneer je traint, wie je trainer is, wanneer de keepertraining is en op welke velden  kijk dan hier op de website  (nieuwsbericht aanklikken voor link). Heb je daarna nog vragen stel ze dan aan de
Lees verder

Nieuws afbeelding

Zet vast in je agenda

Evenementen

26 augustus | Wist je dat er al een heleboel club activiteiten in de agenda staan? Coachavonden, de Sinterklaastraining, feestjes en wanneer het oud papier opgehaald wordt! Let op de tijden kunnen nog aangepast worden.  Bekijk de agenda hier.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Er is hard geklust op de club deze zomer!

Accommodatie commissie

26 augustus | Afgelopen zaterdag was de HV Abcoude Klusochtend. Dankzij een aantal topklussers kunnen wij komend seizoen weer fijn hockeyen op de club. Er is hard gewerkt en er zijn een hoop klussen geklaard! Nogmaals heel hartelijk dank. 


Lees verder

Nieuws afbeelding

EF KICK OFF seizoen 2019-2020

Evenementen

26 augustus | Tegelijk met de klusochtend was ook de EF KICK OFF. Alle kids hadden hun hockeyspullen weer verzameld en kwamen enthousiast naar de club. Hier kregen zij een clinic van Bovenlander aangeboden door ABN AMRO. Met als hoogtepunt de aanwezigheid van Oranjespeler Floris Wortelboer.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849