headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Zaalhockey op H.V. Abcoude 2019/2020

zaalhockeycommissie

11 november | Hoewel we nog maar net de herfstvakantie uit komen en iedereen nog lekker buiten aan het hockeyen is, zijn we achter de schermen al druk bezig met de voorbereidingen op het zaalhockeyseizoen. We gaan ook dit jaar weer in grote getalen de zaal in. In totaal zullen we met 36 teams actief zijn in de zaal: 4 8E teams, 29 jeugdteams, 2 seniorenteams en 1 veteranenteam.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Informatieavonden zaalhockey jeugd voor zaalhockey teammanagers, coaches en scheidsrechters (8E t/m A)

zaalhockeycommissie

11 november | Om de teamleiders, coaches en scheidsrechters van alle teams die de zaal in gaan (8E t/m A) goed voorbereid te laten beginnen aan de zaalcompetitie, zijn er voor hen informatieavonden georganiseerd. De planning hiervoor is als volgt:

 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Koop een nieuwe Volvo en scoor € 1.000 bonus voor HV Abcoude

Sponsoring

11 november | Hockeyvereniging Abcoude heeft al jaren een partnership met Volvo-dealer Bangarage. Graag brengen wij de Volvo Clubbonus nog een keer onder de aandacht. Want onze club ontvangt een bonus van € 1.000 bij aankoop of lease van een nieuwe Volvo door een lid dan wel ouder/verzorger van een lid van onze club. Daarnaast krijgen we ook € 500 bonus bij aankoop van een
Lees verder

Nieuws afbeelding

Algemene ledenvergadering dinsdag 19 november

Bestuur

8 november | Graag nodigt het bestuur je uit voor de ALV op dinsdag 19 november aanstaande, om 20:30 uur in het clubhuis. De vergadering staat in het teken van de jaarrekening, recente ontwikkelingen binnen de club en een voorstel voor een extra contributie lijnteams.
Lees verder

Gevonden voorwerpen oktober

gevonden voorwerpen

3 november | Hieronder een lijst van de gevonden voorwerpen die zijn verzameld in oktober op onze club. De kleding wordt tot  4 weken na plaatsing op de site bewaard. Informatie of ophalen kan bij Marlies van Ham:  marliesvanham[email protected]  
Rood-wit gestreepte katoenen trui meisjes maat 128 Zara
Lichtblauwe hockeyschoenen Grays maat 40
Lees verder

Nieuws afbeelding

Veiligheid jeugd in de donkere maanden!

Bestuur

30 oktober | Het is weer wintertijd dus ’s avonds vroeg donker! Wij hebben met de trainers afgesproken dat zij na de training als laatste van het veld gaan en pas de club verlaten als alle kinderen weg zijn. Maar we willen vooral alle ouders vragen om samen alert te zijn en adviseren kinderen niet alleen in het donker te laten fietsen/lopen van en naar de hockeyclub. Laat je kinderen als ze
Lees verder

Nieuws afbeelding

Herindeling (Jongste) jeugdpoules

Technische Commissie

30 oktober | Ieder seizoen worden vrijwel alle (Jongste) jeugdpoules in de herfst opnieuw ingedeeld op basis van de resultaten van de voorcompetitie. Deze herindeling moet ervoor zorgen dat teams na de herfstvakantie in een evenwichtige(r) competitie spelen. De nieuwe wedstrijdschema’s zijn inmiddels gepubliceerd en zichtbaar in de app. Veel hockeyplezier de komende tijd!

Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht van de TC: ‘Een beetje opvoeder’

Technische Commissie

30 oktober | Uit de succesvolle reeks workshops van Tischa Neve heeft Jesper Jobse (NED 3x3 basketballer) voor al onze trainers de cursus ‘Een beetje opvoeder’ verzorgd. In deze workshop hebben we de basis doorgenomen voor goed omgaan met kinderen en hun ouders. We stonden stil bij het opvoedkundige gedeelte van training geven, zodat kinderen beter luisteren en de trainer de orde in de
Lees verder

Nieuws afbeelding

SAVE THE DATE: veteranenfeest 29 November

Evenementen

20 september | Koop snel je kaartje, want op vrijdag 29 november organiseert Dames B een hockeyfeest op de club voor alle veteranen. Thema: FOREVER YOUNG. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Zet vast in je agenda

Evenementen

26 augustus | Wist je dat er al een heleboel club activiteiten in de agenda staan? Coachavonden, de Sinterklaastraining, feestjes en wanneer het oud papier opgehaald wordt! Let op de tijden kunnen nog aangepast worden.  Bekijk de agenda hier.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Keepersmaterialen: verantwoordelijkheid team

Materiaalcommissie

25 augustus | Bericht van de materialencommissie.
Het nieuwe seizoen is van start gegaan en sinds vorige week maken jullie weer gebruik van de door de club beschikbaar gestelde keepers- en trainingsmaterialen. Graag willen wij jullie op het volgende attenderen:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849