headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Fiets geld bij elkaar voor HVA op 23 juni

Evenementen

17 mei | Ook dit jaar heeft de Lionsclub weer een fantastisch budget ter beschikking gekregen van de Rabobank. Dit bedrag wordt over de deelnemende lokale verenigingen en scholen verdeeld, afhankelijk van het aantal deelnemers dat per vereniging of school meedoet. Dat betekent: hoe meer deelnemers van de club, hoe hoger de opbrengst!  Het prijzengeld is vrij te besteden.   Er zijn
Lees verder

Nieuws afbeelding

Laatste trainingen in week van 20-25 mei

Technische Commissie

13 mei | In de week van 20-25 mei vinden de laatste regulieren trainingen plaats. Tenzij anders met de trainer afgesproken. Wat gaat het snel he?
Lees verder

Nieuws afbeelding

Sponsor- en vriendenborrel 6 juni: 'Duurzaamheid in uitvoering'

Sponsoring

10 mei | Op donderdag 6 juni, vanaf 19.30 uur organiseren we de jaarlijkse sponsor- en vriendenborrel op het clubhuis van HV Abcoude. 
Onder het genot van een hapje en een drankje, verzorgd door Anna Haen, stellen we deze avond een actueel thema centraal: 
Duurzaamheid - lokaal en op de club
Lees verder

Nieuws afbeelding

Schoolhockeytoernooi 26 mei voor groep 2, 3 en 4

Evenementen

9 mei | Op zondag 26 mei organiseren we  van 9.30 tot 13.00 uur het jaarlijkse scholentoernooi! Kinderen van groep 2, 3 en 4 van de scholen in Abcoude en omgeving worden uitgenodigd om onderlinge wedstrijdjes te spelen. We spelen drie tegen drie (drie jongens tegen drie jongens en drie meisjes tegen drie meisjes). Hockey ervaring is niet nodig; het is juist dé manier om te ontdekken of hockey
Lees verder

Nieuws afbeelding

Data en info selectietrainingen jeugd voor seizoen 2019-2020

Technische Commissie

28 april | Beste jeugdleden en ouders van jeugdleden,
Ook voor het seizoen 2019-2020 worden weer nieuwe teamindelingen gemaakt. Een van de instrumenten die we daarvoor gebruiken zijn de selectietrainingen.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Uitnodiging deelname ledenenquête - geef je mening

Bestuur

9 april | Eens in de zoveel tijd is het goed om te peilen onder de leden hoe we er als club voor staan. Wat doen we goed, wat kan beter en waar willen we naar toe? En dus hebben we een vragenlijst opgesteld. Hiermee willen we inzicht krijgen in jouw mening en visie over HV Abcoude.
Lees verder

Nieuws afbeelding

A10 Zuid richting Utrecht 5 weekenden dicht, geen treinverkeer

Technische Commissie

9 mei | In mei en juni 2019 wordt er vijf weekenden aan de A10 Zuid en het spoor bij de stations Amsterdam Zuid en RAI. Wil je in deze weekenden de weg op of gebruikmaken van het openbaar vervoer, houd dan rekening met extra reistijd, afsluitingen en omleidingen. Zie  https://zuidas.nl/blog/2019/a10-zuid-richting-utrecht-5-weekenden-dicht-geen-treinverkeer/ .
Lees verder

Nieuws afbeelding

€500 voor de club bij aanschaf Volvo Selekt Occasion

Sponsoring

17 april | Volvo neemt zijn rol als partner van de Nederlandse hockeysport serieus. Daarom is het belangrijk om zichtbaar te zijn in de regio, daar waar de hockeyverenigingen en de Volvo-dealers midden in de hockeysamenleving staan. Voor een groot aantal dealers en hockeyverenigingen belonen we sinds 2010 de samenwerking met de Volvo Clubbonus. € 1.000  bij aankoop of lease van een nieuwe
Lees verder

Nieuws afbeelding

Goed nieuws: sjaaltjes bijbesteld

Evenementen

12 april | De HV Abcoude sjaaltjes waren een daverend succes en zijn helemaal uitverkocht! Dank alle trouwe Abcoude supporters! Heb je geen sjaaltje te pakken gekregen? Geen zorgen. Wegens het succes van de eerste levering, hebbem we bijbesteld. Bestellen kan nu! Mail naar [email protected] om te reserveren. Wees er snel bij om dit keer niet naast te grijpen.
Groet,
Dames I Lees verder

Nieuws afbeelding

Wedstrijd verplaatsen: hoe doe je dat?

Technische Commissie

12 april | Hoewel iedereen ruim van tevoren op de hoogte is van speeldata, kan het een keer voorkomen dat voor een bepaalde datum/tijd er geen compleet team op de been gebracht kan worden en een wedstrijd moet worden verplaatst. In de bijgevoegde link vind je de procedure van de KNHB voor deze gevallen.

ALVAST ENKELE BELANGRIJKE PUNTEN:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849