headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Tijdens de ALV van donderdag 13 december 2018

Bestuur

15 december | Donderdagavond is tijdens de ALV onder dankzeggingen afscheid genomen van bestuurslid technische zaken Eef Gorter. Na instemming van de leden heeft hij het stokje overgedragen aan Luc van Lonkhuijzen. Eef moest deze ALV helaas voorbij laten gaan vanwege een werkbezoek in Engeland. We hadden lang niet zo veel voor elkaar gekregen zonder de aanwezigheid van Eef en zijn hem veel dank
Lees verder

Nieuws afbeelding

Incident bij FC Abcoude Hollandse Kade

Bestuur

14 december | Velen van ons hebben al via de whats app kunnen lezen dat er afgelopen woensdag een incident heeft plaatsgevonden na afloop van een voetbaltraining. Meerdere kinderen zijn lastig gevallen door een man. De politie is geïnformeerd en probeert meer te surveilleren. In principe hebben wij nu geen activiteiten op de club, maar toch; laat de kinderen niet alleen van en naar de sportvelden gaan. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Gevonden voorwerpen november

gevonden voorwerpen

13 december |  
Stuur een mail naar Marlies als je iets kwijt bent, zij neemt dan contact met je op over het terugbezorgen van je spullen. Kleding wordt nog een maand bewaard, daarna gaat het naar een goed doel.
De lijst van november:
Lees verder

Nieuws afbeelding

Bericht voor zaalhockeyers

zaalhockeycommissie

30 november | Beste zaalhockeyers,
Buiten wordt het kouder en de dagen korter: de tijd voor zaalhockey is aangebroken! Sommige teams hebben hun eerste training al gehad en aankomend weekend beginnen de wedstrijden. In de hockey app staan de trainingen, de wedstrijden en de zaaldiensten. Ook voor KBZ zijn er trainers. 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Beschikbaarheid clubkleding

Sponsoring

16 november | Zoals jullie wellicht weten zijn we na het faillissement van kledingleverancier STAG afgelopen zomer, verder gegaan met The Indian Maharadja. Het heeft veel tijd en energie gekost om de kledingvoorraden op peil te brengen, maar vanaf deze week zijn er weer voldoende shirts, rokjes, shorts, kousen en ook trainingspakken in de winkel van Intersport Twinsport in Buitenveldert. We hebben afgesproken
Lees verder

Nieuws afbeelding

Interview met Marijn Sonneveldt, trainingscoördinator van HV Abcoude: ‘even puzzelen’!

Vrijwilligerscommissie

14 november |  
‘Met drie hockeyende kinderen, mag daar ook wel iets tegenover staan’ 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Berichten voor website, Facebook, etc. mail je naar [email protected]

Redactie

24 mei | Als je een bericht of een wedstrijdverslag hebt voor de pers, de website of de app stuur dan je informatie met foto naar  [email protected] .


Berichtjes voor de wekelijkse nieuwsbrief moeten uiterlijk de DONDERDAG voor de vrijdag dat de nieuwsbrief uit gaat binnen zijn.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849