headerfoto headerfoto
 
 
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

Tips voor de nieuwe teammanagers HV Abcoude

Technische Commissie

24 juni | Omdat er vanuit de jongste jeugd best vaak vragen binnenkomen over de taken van een teammanager, heeft een van onze ervaren teammanagers even wat tips op een rijtje gezet. In de bijlage onder dit bericht vind je haar teammanagersschema, welke je als nieuwe teammanager gemakkelijk kan downloaden en overnemen.


Wat doe je als Teammanager?

Lees verder

Nieuws afbeelding

Zaterdag keeperstassen inleveren

Keeperscommissie

22 juni | Graag alle keeperstassen zaterdag tijdens de Lets Roll inleveren bij de materiaalcommissie of terugzetten in de lockers. Lukt het deze zaterdag niet, maak dan een afspraak met Arjen om de tas snel in te leveren [email protected] Dank! 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Eindelijk weer een Merenhof-avond op 15 juli, geef je snel op!

Evenementen

22 juni | Op vrijdag 15 juli is het eindelijk weer zover en kunnen we als club, na twee jaar pauze, eindelijk weer een HVA-Merenhof-avond organiseren! Aan het concept hebben we niets veranderd, waarom zouden we, we houden allemaal van een gezellige borrel met snacks en daarna leuke spelletjes doen op het veld met de bewoners van de Merenhof samen die wij dan begeleiden. We mogen eindelijk weer met
Lees verder

Nieuws afbeelding

Vouchers INTERSPORT TWINSPORT & SPONSORPAKKEN bij Let's Roll

Sponsoring

20 juni | Tijden de aankomende Let’s Roll is de sponsorcommissie weer aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden en om te kijken hoe we samen de club financieel kunnen ondersteunen om er weer een mooi en zorgeloos nieuw seizoen van te maken.
 
Steun de club koop een voucher van INTERSPORT TWINSPORT
Lees verder

Nieuws afbeelding

ADVERTENTIE: 4x op de donderdag trainen met Game Intelligence

Redactie

13 juni | Heb je nog zin om veel bij te leren en vind je hockey leuk. Dan heb je bij ons de mogelijkheid om je basistechnieken te verbeteren en nog veel meer gave skills te leren. 4x op de donderdagen voor alle niveaus.

Lees verder

Nieuws afbeelding

Teamindelingen veldseizoen 2022-2023

Technische Commissie

11 juni | Beste jeugdleden (en ouders/verzorgers) van HV Abcoude,
Hier zijn ze dan, de teamindelingen voor het veldseizoen 2022-2023!
Lees verder

Nieuws afbeelding

Nieuwe naamgeving competitieteams

Ledenadministratie

8 juni | De KNHB heeft besloten met ingang van seizoen 2022-2023 aanpassingen door te voeren in de naamgeving van de diverse competitieteams en categorieën. Lees hier meer.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Let's Roll - teamtaken en clubtaken: wat ga jij doen?

Vrijwilligerscommissie

25 mei | Een club als die van ons is gebouwd op vrijwilligers. Wij vragen iedere ouder en ieder lid om een steentje bij te dragen. Want zonder vrijwilligers kan er niet gehockeyd worden. Als vrijwilliger leer je iedereen snel kennen en maak je de club beter en leuker voor jezelf en de kinderen. Het is ook jouw club. Jij helpt toch ook mee? 
 
Lees verder

Nieuws afbeelding

Veilig sportklimaat HV Abcoude & vertrouwenspersonen

Bestuur

24 mei | Hockeyvereniging Abcoude wil een breed preventief beleid voeren, zodat de vereniging een sociale, vertrouwde en veilige sportomgeving en een goede begeleiding kan bieden, waarin leden en vrijwilligers zich lichamelijk en geestelijk goed voelen.
Lees in de bijlage het uitgebreide protocol. Het beleid bevat de volgende protocollen voor vrijwilligers en betaalde krachten.
Lees verder

Nieuws afbeelding

Heren 1 promotie naar 1e klasse!!

Technische Commissie

23 mei | Dankzij een klinkende 7-2 overwinning op Haarlem en verlies van directe concurrent Fit, heeft Heren 1 gisteren een promotie veilig gesteld. Het is voor het eerst in onze 47 jarige geschiedenis dat onze heren 1e klasse gaan spelen. Gefeliciteerd mannen wij zijn super trots! Lees verder

Nieuws afbeelding

ADVERTENTIE: Sportways hockey zomerkamp 22-24 augustus

Redactie

18 mei | De hele zomervakantie niet hockeyen? Echt niet!


Ga ook in de zomer het veld op met de hockeykampen van SportWays
Direct aanmelden voor het hockeykamp? Klik hier!


Lees verder

Nieuws afbeelding

Bardienst - Terreindienst - Wedstrijddienst

Accommodatie commissie

2 maart | 10 weekenden samen op de club
Nog ongeveer 10 mooie wedstrijdweekenden in het vooruitzicht. Fijn als iedereen zijn bijdrage kan leveren om dit soepel te laten verlopen. Omdat we tijdelijk wat minder barbezetting hebben, vragen we alle ouders van de E-teams om ook een keer bardienst te draaien, naast de terreindiensten en wedstrijddiensten. 

Lees verder

Nieuws afbeelding

Gezocht jongeren voor BARTEAM HV Abcoude

Barcommissie

17 februari | Gezocht jongeren voor BARTEAM HV Abcoude

Per 1 maart zijn wij op zoek naar een groepje enthousiaste jongeren die met elkaar flexibel inzetbaar zijn als BARTEAM op de hockeyclub. Het gaat om minimaal 4 uur per week voor een periode tot aan de zomer en wordt bij bewezen succes mogelijk voortgezet. Dit BARTEAM is als aanvulling op onze fantastische groep
Lees verder

Nieuws afbeelding

Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849