Teamindelingen (jongste) jeugd 2020-2021

Nieuws afbeelding 31 mei 2020

Beste jeugdleden (en ouders) van HV Abcoude,

Hier zijn ze dan, de teamindelingen voor het volgende seizoen. Bekijk hier bij belangrijke data wie wanneer kan komen trainen in juni.

Nieuwe indelingsprocedure

Op basis van input van de technisch managers, coaches, trainers, TIPS en tafeltjesavonden en in overeenstemming met de indelingsprocedure, komen we tot een teamindeling die zoveel mogelijk recht doet aan jouw talenten en vaardigheden.

Dit seizoen al trainen in de nieuwe samenstelling

Voor het eerst in de historie van de HV Abcoude, gaan wij na de indeling en bekendmaking van de teams voor het nieuwe hockeyseizoen ook al trainen in deze nieuwe samenstelling! Dat is leuk, leerzaam en goed om alvast kennis te maken met je nieuwe teamgenoten.

Grotere trainingsgroepen JA1, JB1, JC1, MC1

De trainingen dit seizoen in de nieuwe samenstelling geven ook de mogelijkheid om voor een paar teams een grotere trainingsgroep samen te stellen om te kijken wat nu precies de juiste invulling van een team is. Dit is nodig bij de volgende teams: JA1, JB1, JC1, MC1. De trainingsgroepen bestaan hier uit meer spelers dan waarvoor uiteindelijk plek is in het team. Voor 27 juni (Let's Roll), zal exact duidelijk zijn wat de uiteindelijke teamsamenstelling is waarmee we het seizoen gaan starten.

Kennismakingstraining D-jeugd

Voor de D-jeugd hebben alle ouders inmiddels al een e-mail ontvangen van de categorieleiders. Bij de D-categorie hebben wij gekozen voor een kennismakingsweek. De definitieve indeling van deze teams zal een week later gepubliceerd worden, maar staat overigens al wel voor 95% vast. Het nu nog niet publiceren is vanwege het feit dat de komende week de laatste puntjes nog op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet gaan worden.

Coaches nieuwe teams

Er zijn op voorhand al een aantal personen benaderd om de coaching van een betreffend team op zich te nemen. Deze indeling wordt een paar dagen voor Let’s Roll op de website gepubliceerd. Voor de teams waar nog geen coach voor is gevonden, gaan wij ervan uit dat dit onderling op Let’s Roll met elkaar ingevuld wordt.

Vragen over de indelingsprocedure

Mocht je na publicatie nog vragen, opmerkingen en/of verzoeken over jouw indeling hebben die je niet beantwoord krijgt door het lezen van de indelingsprocedure op de website, stel die dan gerust.

De procedure voor vragen is hieronder uiteengezet:

Er wordt alleen gecommuniceerd via e-mail. De e-mail met vraag moet gericht zijn aan zowel de categorieleider als de Technisch Manager. Jouw e-mail zal in overeenstemming met de selectieprocedure behandeld en beantwoord worden.

Er is vervolgens een spreekuur in het clubhuis naar aanleiding van de teamindelingen:

• ABC-teams: donderdag 4 juni 19.00-20.00 uur
  • D en E8-tallen: woensdag 10 juni 19.00-20.00 uur

Let op: een gesprek is alleen mogelijk bij opgave per mail vooraf aan de technisch manager en betreffende categorieleider.

Tot slot: Telefoontjes en aanspreken op straat of in de Plus Koot wordt niet gewaardeerd en bovendien niet in behandeling genomen.

Ter afsluiting

• In de eerste week van juni zijn er geen trainingen
  • Vanaf de tweede week van juni trainen de teams in de nieuwe samenstelling;
  • Voor sommige teams geldt dat er nog geen definitieve keuze is gemaakt, dat zal in de loop van de komende weken gebeuren, maar uiterlijk op vrijdag 26 juni;
  • Alle lijnteams spelen sowieso zaalhockey, houd daar rekening mee als je in een lijnteam zit;
  • Deze indeling staan niet voor de rest van het nieuwe seizoen vast. Er worden mogelijk rond de herfst en winterstop wijzigingen doorgevoerd mocht daar aanleiding toe zijn.

Geniet van de zomer en zorg dat je in topconditie terugkomt in augustus zodat we volgend jaar een nog weer mooier seizoen beleven.

Namens de Technische Commissie en de bestuursleden TC

Hockeyvereniging Abcoude