headerfoto headerfoto
 
Technische Commissie

Bereikbaarheid Rood Wit

Nieuws afbeelding 27 januari 2012

Vanaf maandag 16 jan is het kruispunt Herenweg/Zandvoortselaan afgesloten.

Dit zorgt ervoor dat onze tegenstanders die uit het oosten en zuiden komen van Haarlem hier hinder van zullen ondervinden.

Zij komen Haarlem binnen rijden via de N205 en zullen via de Westelijke Randweg naar Roodwit moeten rijden. Omdat dit natuurlijk

voor extra drukte zorgt op dit kruispunt, is het verstandig om iets eerder van huis te gaan.

 

Werk aan de Herenweg

Op maandag 16 januari 2012 is de 2e fase van reconstructie van de Herenweg begonnen. In verband hiermee is het kruispunt Herenweg/Zandvoortselaan/Lanckhorstlaan (N201) ongeveer zes weken afgesloten voor alle verkeer. Het kruispunt gaat begin maart weer open. Het deel van de Herenweg vanaf het kruispunt tot aan de gemeentegrens met Haarlem blijft tot circa eind maart afgesloten. Om technische redenen en om het werk in korte tijd te kunnen afronden en zo de periode van overlast zo kort mogelijk te houden is gekozen voor deze gehele afsluiting. Als het weer meewerkt is het werk eind maart 2012 gereed.

Afgesloten weggedeelten

Tot eind februari 2012 is het kruispunt Herenweg-Zandvoortselaan-Lanckhorstlaan afgesloten in combinatie met het deel van de Herenweg tot en met kruising met de Koediefslaan. Dit deel gaat naar verwachting begin maart weer open.
Tot en met eind maart 2012 is de Herenweg tussen het kruispunt Herenweg-Zandvoortselaan-Lanckhorstlaan en de gemeentegrens met Haarlem afgesloten.

Omleidingen

Vanaf de Westelijke Randweg uit Haarlem wordt het autoverkeer omgeleid via de Spanjaardslaan, Heemsteedse Dreef, Camplaan en de Van Merlenlaan. Verkeer uit Zandvoort en Bloemendaal wordt via de Leidsevaartweg en Westelijke Randweg naar deze omleidingsroute geleid.
Verkeer vanuit de andere richting, dat vanaf de Wagenweg de Westelijke Randweg oprijdt, kan tijdelijk wèl linksaf slaan naar de Leidsevaartweg richting NS-station Heemstede-Aerdenhout. Het hier geldende linksaf-verbod is tijdelijk opgeheven gedurende het werk aan de Herenweg.

 Contact

Adres
Ruwelspad 3,
1391JA Abcoude
0294-284070

Postadres
Postbus 107,
1390AC Abcoude

Bank gegevens
Bankrekening :
NL19ABNA0587009977 Contributierekening :
NL98ABNA0587037849